De pepernoten en de sinterklaasjes van chocolade liggen al in de schappen. Dus deze blog, ook al is ie vroeg, kan ook prima. De afgelopen weken ben ik namelijk al druk bezig geweest met het thema Sinterklaas. De shop is inmiddels gevuld met veel leuks voor Sinterklaas. Een overzicht:

Aftellen naar Sinterklaas

Natuurlijk hoort bij Sinterklaas het aftellen naar Pakjesavond. Het is leuk – en heel overzichtelijk – om dit samen met je kindje te doen met een leuke aftelkalender. In de shop vind je drie verschillende aftelkalenders voor Sinterklaas:

  • een gratis printable aftelkalender. Maak m compleet met de leuke stickertjes speciaal voor de aftelkalender, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Lees in deze blog hoe je de stickertjes kunt gebruiken.
  • een houten aftelkalender. De houten blokken geven precies aan hoeveel nachtjes slapen het nog is tot Sinterklaas komt. De aftelkalender kan voor meer feestdagen worden gebruikt. Op het bovenste blokjes staat naast de mijter, ook een kerstboom, een cadeautje (verjaardag) en een smiley (voor een speciale gebeurtenis). De aftelkalender is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, de opdruk is mogelijk in verschillende kleuren.
  • een aftelbord Sinterklaas. Op dit bord kun je met een krijtje bijhouden hoeveel nachtjes het nog slapen is totdat Sinterklaas komt.

Aftelkalender sinterklaas 2018aftelkalender sinterklaasAftelbord Sinterklaas

Inpakken

De ingepakte cadeautjes maak je helemaal af met de houten cadeaulabels met daarop afbeeldingen van Sinterklaas. En het mooie is: omdat deze labels van hout zijn, kun je ze vaker gebruiken. Op de achterkant van de labels kun je met krijt of krijtstift iets schrijven.

cadeaulabels-sinterklaas

Denk je aan Sinterklaas, dan denk je ook aan pepernoten en ander snoepgoed. Dit lekkers bewaar je makkelijk in een pepernootzakje met naam. De zakjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en in twee kleuren: zandkleurig/ecru en zwart. Het zakje sluit met een koordje.
Het zakje is niet alleen handig voor de pepernoten, maar is zeker ook leuk om een cadeautje in te verpakken.
Ook vind je in de shop jute zakjes met naam, ideaal voor het bewaren van pepernoten en ander snoepgoed.

Jute zakje met naam sinterklaaspepernootzakje met naam

Sinterklaassfeer in huis

Breng je huis in Sinterklaassfeer met de leuke raamstickers. Je vindt twee soorten in de shop, voor ieder wat wils. De stickers zijn in twee varianten te verkrijgbaar: herbruikbaar of voor eenmalig gebruik. Net wat je wil. De stickers zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Je plakt de huisjes aan de binnenkant van het raam. Je ontvangt de huisjes en de aanvullingen als losse stickers, dus je kunt ze precies zo plakken als je zelf wil. En is Sinterklaas voorbij, dan haal je Sinterklaas en de pietjes van het raam en vervang je deze door stickers in het thema Kerst.

raamsticker Sinterklaas Raamsticker Sinterklaas

Deze leuke slinger mag natuurlijk niet ontbreken in je huis. Op de slinger staat de tekst Welkom Sint en Piet. De slinger is 137 centimeter lang en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Slinger Sinterklaas

Je vindt in de shop ook leuke Sinterklaasstickers. Plak ze op potjes, theelichthouders, ramen, tekeningen, waar je maar wil.

Nog meer Sinterklaassfeer in huis krijg je met deze leuke kaarsjes. Op de kaarsjes staan afbeeldingen in het thema van Sinterklaas.
Ook leuk om in huis neer te zetten: houten blokken met daarop een afbeelding van zwarte piet of Sinterklaas op het paard. De blokken zijn 10 x 10 centimeter groot.

Kaarsjes Sinterklaashouten blok sinterklaas houten blok zwarte piet

De webshop wordt continu aangevuld met leuke dingen voor Sinterklaas.Een volledig overzicht van alle Sinterklaasspulletjes vind je hier.

Wil je net iets anders dan dat er in de shop staat? Dat kan vast, dus laat het me gerust weten!