Je kind is bijna jarig en dat betekent dat er getrakteerd mag worden! Kinderen vinden het meestal leuk om te trakteren, sommige ouders vinden het maken van een traktatie een hele uitdaging. Dat is verleden tijd door het gebruiken van de leuke traktatiestickers met naam en leeftijd die je in de shop vindt. In een handomdraai maak je met deze stickers voor je traktatie de traktatie feestelijk én persoonlijk!

Verschillende soorten traktatiestickers

In de shop vind je veel verschillende soorten traktatiestickers met naam en leeftijd, ronde en rechthoekige. Op iedere sticker staat de naam en leeftijd van je kindje. Je kunt kiezen uit veel verschillende stickers: van dieren tot gamen, van een eenhoorn tot vlaggetjes en van confetti tot voetbal. Voor ieder wat wils dus!

De ronde stickers zitten op een vel van 24 stuks, de stickers hebben een diameter van 4 centimeter. De rechthoekige stickers koop je per stuk of per 5 stuks. Deze traktatiestickers hebben een afmeting van 5,4 x 7 centimeter.

Heel makkelijk een leuke traktatie

Door de traktatiestickers te gebruiken geef je je traktatie net dat beetje extra’s. Plak de sticker op een kartonnen bekertje bijvoorbeeld of op een papieren op plastic zakje. Je kunt ook een label van je sticker maken (de labels kun je mee bestellen) die je aan je traktatie hangt. In de shop vind je volop inspiratie voor het maken van je traktatie!

In de shop vind je ook traktatiestickers met figuren, bijvoorbeeld sleepy eyes, snorren, eenhoorns/unicorns, Lego en meer. Ook deze stickers zijn heel leuk om te gebruiken voor het maken van je traktatie.

Traktatie afscheid

In de shop vind je niet alleen traktatiestickers voor een verjaardag, maar ook voor andere gelegenheden. Wil je een traktatie maken voor een afscheid, van de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of je werk bijvoorbeeld, ook dan ben je bij van Kootje aan het goede adres. In de shop vind ook traktatiestickers voor een afscheidstraktatie. Bekijk hier alle traktatiestickers!

Naast alle bestaande ontwerpen traktatiestickers, kun je ook een traktatiesticker naar wens laten maken. Er is heel veel mogelijk! Heb je zelf een idee voor een traktatiesticker, maar kun je deze in de shop niet vinden? Neem dan gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.