Verzenden

Om je producten te beschermen en te zorgen dat ze netjes bij jou komen, hebben we verschillende verzendmethoden. We hanteren de tarieven van PostNL.

  • brievenbuspost  €2,88 (zonder track and trace) of €3,99 (brievenbuspakketje met track and trace)
  • pakketpost €6,95

Bij een bestelling vanaf €70 of meer betaal je binnen Nederland geen verzendkosten.

Voor het verzenden van een bestelling naar België rekenen we €9,80 voor pakketpost. De verzendkosten voor een brievenbuspakketjes zijn €4,90.

Bij een bestelling vanaf €90 of meer betaal je binnen België geen verzendkosten.

Als je een bestelling doet, geeft de webshop automatisch aan wat de verzendkosten zijn. De verzendkosten bestaan uit de kosten om je bestelling verzendklaar te maken, te controleren, te vervoeren en af te leveren.

Omdat we aan het milieu denken en om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, recyclen we dozen. Uiteraard gebruiken we alleen dozen die in goede staat zijn.

Levertijd

Je bestelling wordt, nadat je betaling is ontvangen, binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt een mail als je bestelling is verzonden. Als jouw bestelling als pakketpost of als brievenbuspakketje wordt verzonden, dan ontvang je ook een mail met de track and trace code.

Betalen

Je kan betalen via iDeal of bankoverschrijving, net wat je makkelijk vindt. Nadat je je bestelling hebt bevestigd, ontvang je een orderbevestiging. Zodra je betaling is ontvangen, wordt je bestelling klaar gemaakt voor verzending.

Bestelling afhalen

Wil je je bestelling ophalen? Dat kan. Je kunt je bestelling op afspraak ophalen in Eindhoven. Mail om een afspraak te maken.