Sticker met logo

Bij van Kootje kun je terecht voor allerlei stickers. Stickers met naam bijvoorbeeld, voor op de Dopper-fles, de Air Up, je broodtrommel of je drinkbeker. Ook vind je veel traktatiestickers in de shop: ronde traktatiestickers en rechthoekige traktatiestickers voor verschillende gelegenheden. Wil je je cadeautje leuk inpakken? Dat kan heel makkelijk met de vele cadeaustickers uit de shop. Maar ook voor een sticker met logo van je bedrijf ben je bij van Kootje aan het goede adres. Een sticker met logo is leuk voor op het raam van je pand, op de deur of in de etalage bijvoorbeeld.

De sticker is gemaakt van vinyl en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wil je weten of jouw logo geschikt is om een sticker van te maken? Neem dan ook even contact op.

Het plakken van de sticker is heel makkelijk. Je ontvangt bij dit product een instructie hoe je de sticker moet aanbrengen. De sticker is geschikt voor gladde oppervlaktes. Op de sticker zit een transparante folie zodat je de sticker heel makkelijk recht kan plakken. De transparante folie kun je er na het plakken heel makkelijk weer afhalen.

Interesse in een sticker met logo? Laat het weten!

Printable knijpfruit – traktatie

Wil jouw kindje een zakje knijpfruit trakteren? Maak de traktatie helemaal af door er een leuke wikkel om heen te maken. Zo heb je in een handomdraai een leuk, verantwoorde én persoonlijke traktatie. In de shop vind je veel verschillende printables. Binnen 48 uur (vaak veel sneller) ontvang je de gepersonaliseerde printable in je mail. In deze blog lees je hoe je de printable gebruikt voor je knijpfruit-traktatie.

Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig voor het maken van deze traktatie?
– een zakje knijpfruit natuurlijk
– een printer voor het printen van de printables
– plakband, dubbelzijdig tape of lijm

De printable is geschikt voor de knijpfruit van alle merken.

Hoe maak je de traktatie?

Print de printable zo vaak uit als dat je nodig hebt. Knip de printable voor de knijpfruit uit en vouw deze dubbel op de vouwlijn. Nu kun je heel makkelijk de opening uitknippen. Is de dop van het knijpfruit groter dan de opening op de printable? Knip dan de opening iets groter, dan past het prima. Vouw de wikkel over het zakje knijpfruit en maak de printable aan de zijkanten vast. Dit kan met dubbelzijdig tape, lijm of plakband. Net wat je zelf het makkelijkst vindt. Ik kies zelf graag voor dubbelzijdig tape (te koop bij Action): dat werkt heel snel en makkelijk.

Veel verschillende soorten printables

In de shop vind je veel verschillende soorten printables voor je knijpfruit:
voor een verjaardag
een printable voor een zakje knijpfruit met de tekst Ik knijp er tussen uit
voor een geboorte

Heb je een speciaal verzoekje? Laat het gerust weten, dan kijken we naar de mogelijkheden!

Heb jij onze printable gebruikt? Leuk als je een foto deelt van het resultaat! Dat kan via mail, of deel je foto via Instagram of Facebook. Leuk als je ons tagt!

Speelgoed netjes opruimen

Je herkent het misschien: iedere dag slingert het speelgoed van je kind(eren) door het huis. Alles door elkaar. Opruimen, ho maar. Dat vindt je kind niet leuk. En na een lange dag heb je zelf ook geen zin meer om dit allemaal netjes op te ruimen en gooi je alles bij elkaar in een bak of in de hoek van de kamer.

Dat moet anders. En ik heb goed nieuws: dat kan ook anders, heel makkelijk zelfs. Koop een aantal bakken voor het speelgoed, of de handige Trofast-kast van Ikea. Plak stickers met de naam van het speelgoed op de bakken en zo weet je precies wat in welke bak moet. Kan je kindje nog niet (zo goed) lezen, dan zijn stickers met afbeeldingen van het speelgoed ook een goed alternatief. De keuze is dus aan jou!

Het is een win-win situatie: het opruimen wordt makkelijker en het speelgoed is veel makkelijker te vinden. En het resultaat? Een heel nette kast met speelgoed. Het speelgoed goed gesorteerd, dat meer uitnodigt om met het speelgoed te spelen.

In de shop vind je twee verschillende soorten stickers:
stickers met de naam van het speelgoed. Je kunt zelf doorgeven welke tekst er op de sticker mag staan. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren
stickers met afbeeldingen van het speelgoed. Ideaal voor kinderen die nog niet (goed) kunnen lezen.

Wil je net iets anders? Laat het gerust weten, dan kijken we naar de mogelijkheden!

Bedankje afscheid werk

Ga je stoppen op je werk? Heb je een andere baan of kan je lekker met pensioen? Leuk om je collega’s te bedanken voor de fijne samenwerking. En dat hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Dit is een leuk bedankje voor je collega’s als je afscheid neemt van je werk.

Wat heb je nodig?
transparante zakjes
– sticker Jij bent goud waard
– chocolademunten. Geen Sinterklaastijd? Een Ferrero Rocher is een goed alternatief.
– wit kaartje dat in het transparante zakje past voor je persoonlijke boodschap

Schrijf voor iedereen een persoonlijke bericht en stop het kaartje met de chocolademunten in een transparant zakje. De gepersonaliseerde sticker maakt het bedankje helemaal af. De sticker kunnen we helemaal naar wens maken, dus wil je net iets anders dan dat in de shop staat? Neem gerust contact op.

Een heel leuk bedankje voor je collega’s als je afscheid neemt van je collega’s op je werk als je het mij vraagt!

Jij bent goud waard, sticker Jij bent goud waard

Aftelkalender verjaardag – gratis printable

Hoeveel nachtjes slapen nog tot ik jarig ben? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag door een kind dat bijna jarig is. Deze leuke aftelkalender verjaardag (gratis printable) is ideaal om te gebruiken als je kindje bijna jarig is. Je kind kan elke dag een vakje inkleuren of het vakje versieren met een sticker. Zo weet je kindje precies hoeveel nachtjes hij of zij nog met slapen voordat het feest is. En aftellen naar een verjaardag is met een aftelkalender natuurlijk extra leuk!

En het mooie is: je downloadt de aftelkalender helemaal gratis. Downloaden en printen dus maar! Geen printer in huis? Je kunt de aftelkalender verjaardag ook voor een klein bedrag bestellen in de shop.

Je downloadt de aftelkalender hier:

De aftelkalender is gemaakt op A4-formaat, ideaal om te printen dus. De aftelkalender is gemaakt in zwart wit, heel leuk voor je kind om in te kleuren en te versieren.

Veel plezier met het gebruiken van de aftelkalender! Leuk als je een foto deelt als je de aftelkalender gebruikt. Dat kan via mail of Instagram.

Op zoek naar meer leuke aftelkalenders? In de shop vind je ook een aftelkalender voor Sinterklaas, ook een gratis printable.

aftelkalender verjaardag, gratis aftelkalender verjaardag

Broodtrommelbriefjes

De broodtrommelbriefjes, een lief briefje of kaartje in de broodtrommel. Stop jij zo’n kaartje wel eens in de broodtrommel van je kind? Superleuk om je kind te laten weten dat je aan hem of haar denkt en zo’n briefje in de broodtrommel tovert een glimlach op het gezicht van je kind!

De broodtrommelbriefjes kun je gratis downloaden, ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten:

In totaal kun je 12 verschillende kaartjes downloaden en printen. Knip de kaartjes uit, schrijf eventueel nog iets op de achterkant van het kaartje en stop een briefje in de broodtrommel van je kind.

Ook leuk (en handig!): lamineer de kaartjes na het printen. Dan kun je ze meerdere keren gebruiken en zijn ze ook makkelijk schoon te maken.

De kinderen uit de regio Midden starten volgende week alweer met school. Hoog tijd om te zorgen dat je goed voorbereid naar school gaat, onder andere met deze gratis broodtrommelbriefjes. Maar denk ook aan de stickers met naam voor de broodtrommel, de drinkbeker, de Dopper-fles en de Air up. Klaar om naar school te gaan!

Heb je een verzoekje voor een broodtrommelbriefje, in een bepaald thema bijvoorbeeld, of met een bepaalde tekst: laat het gerust weten!

Traktatie Ik smeer ‘m

Neem je afscheid en ben je op zoek naar een leuke traktatie? Denk eens aan een traktatie met als onderwerp Ik smeer ‘m! Leuk als afscheidstraktatie op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of school, maar zeker ook leuk als traktatie als je afscheid neemt op je werk.

In de shop vind je twee verschillende soorten traktatiestickers met de tekst Ik smeer ‘m:

Stop een mini-potje Nutella (te koop bij Action) in een transparant zakje of een blokbodemzakje en plak de gepersonaliseerde traktatiesticker op het zakje. In een handomdraai heb je een superleuke traktatie Ik smeer ‘m. Je kunt er eventueel nog kleine soepstengeltjes bij doen.
Ook leuk: in plaats van een potje Nutella doe je een bakje Cheez dippers in het zakje. Zeker ook leuk als traktatie voor de allerkleinsten.

Traktatiestickers met naam en leeftijd

Je kind is bijna jarig en dat betekent dat er getrakteerd mag worden! Kinderen vinden het meestal leuk om te trakteren, sommige ouders vinden het maken van een traktatie een hele uitdaging. Dat is verleden tijd door het gebruiken van de leuke traktatiestickers met naam en leeftijd die je in de shop vindt. In een handomdraai maak je met deze stickers voor je traktatie de traktatie feestelijk én persoonlijk!

Verschillende soorten traktatiestickers

In de shop vind je veel verschillende soorten traktatiestickers met naam en leeftijd, ronde en rechthoekige. Op iedere sticker staat de naam en leeftijd van je kindje. Je kunt kiezen uit veel verschillende stickers: van dieren tot gamen, van een eenhoorn tot vlaggetjes en van confetti tot voetbal. Voor ieder wat wils dus!

De ronde stickers zitten op een vel van 24 stuks, de stickers hebben een diameter van 4 centimeter. De rechthoekige stickers koop je per stuk of per 5 stuks. Deze traktatiestickers hebben een afmeting van 5,4 x 7 centimeter.

Heel makkelijk een leuke traktatie

Door de traktatiestickers te gebruiken geef je je traktatie net dat beetje extra’s. Plak de sticker op een kartonnen bekertje bijvoorbeeld of op een papieren op plastic zakje. Je kunt ook een label van je sticker maken (de labels kun je mee bestellen) die je aan je traktatie hangt. In de shop vind je volop inspiratie voor het maken van je traktatie!

In de shop vind je ook traktatiestickers met figuren, bijvoorbeeld sleepy eyes, snorren, eenhoorns/unicorns, Lego en meer. Ook deze stickers zijn heel leuk om te gebruiken voor het maken van je traktatie.

Traktatie afscheid

In de shop vind je niet alleen traktatiestickers voor een verjaardag, maar ook voor andere gelegenheden. Wil je een traktatie maken voor een afscheid, van de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of je werk bijvoorbeeld, ook dan ben je bij van Kootje aan het goede adres. In de shop vind ook traktatiestickers voor een afscheidstraktatie. Bekijk hier alle traktatiestickers!

Naast alle bestaande ontwerpen traktatiestickers, kun je ook een traktatiesticker naar wens laten maken. Er is heel veel mogelijk! Heb je zelf een idee voor een traktatiesticker, maar kun je deze in de shop niet vinden? Neem dan gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Traktatie Ik piep ertussen uit

Ben je op zoek naar een leuke traktatie voor een afscheid? Een afscheidstraktatie. voor het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, school of je werk? Dan is dit zeker een goed idee: een traktatie met de tekst Ik piep ertussen uit.

In de shop vind je gepersonaliseerde stickers met de tekst Ik piep ertussen uit en de naam van je kind.
Er zijn twee verschillende soorten stickers verkrijgbaar: een rechthoekige sticker en een ronde sticker. Vul een transparant zakje met snoepmuizen, gewoon te koop in de supermarkt, en plak het zakje dicht met de sticker.

Liever iets anders dan een sticker? In de shop vind je ook een traktatiekaartje met de tekst Ik piep ertussen uit, ook heel leuk om te gebruiken voor je traktatie!

Webshop tijdelijk even dicht vanaf 6 mei

Eventjes dicht…. De webshop is een tijdje dicht omdat ik geopereerd word. Ik ben niet ziek, maar mijn vader wel. Ik doneer een deel van mijn lever aan hem in de hoop dat hij nog heel wat jaartjes van het leven kan genieten, samen met ons allemaal. Spannend? Absoluut. Maar tegelijkertijd ook heel bijzonder om dit voor mijn vader te kunnen doen. 

Na de operatie heb ik tijd nodig om te herstellen. Hoe lang dat duurt? Dat is lastig te zeggen, ik hoop dat ik na enkele weken weer rustig kan starten met datgene wat ik het liefst doe. Zodra ik weer aan de slag kan, zal de webshop de digitale deuren weer openen. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. 

De shop blijft open tot en met vrijdag 5 mei. Bestel je uiterlijk 5 mei, dan gaat je bestelling nog mee. Op zoek naar leuke juffencadeautjes? Bestel ze dan nu! https://www.vankootje.nl

Heb je een vraag?