Rapport voor de juf – gratis printable

Bijna is het alweer zo ver: het einde van het schooljaar. Voor ons (Brabant) nog zes weken, maar voor andere regio’s is de vakantie nog dichterbij. En dat betekent afscheid van je juf(fen) of meester(s).

Het is gebruikelijk om het juf of meester aan het einde van het schooljaar te bedanken. Met een cadeautje, een lieve kaart of een zelfgemaakte knutsel. In de shop vind je heel veel juffencadeautjes en die vliegen de maanden mei, juni en juli de deur uit. Er zijn dus veel mensen die iets leuks aan de juf geven.

Ook leuk is het om iets persoonlijks te maken voor de juf, wat denk je van dit rapport voor de juf? Een gratis printable: printen en invullen maar! In het rapport geef je de juf een cijfer, maar je vertelt vooral wat je leuk vond het afgelopen jaar, wat je van de juf vond, wat je hebt geleerd en wat je nog wil zeggen tegen de juf. Het rapport wordt helemaal persoonlijk door er een foto van je kindje op te plakken, ook daar is ruimte voor.

Klassenouders opgelet! Dit rapport van de juf is ook heel leuk om met de hele klas te geven. Laat ieder kind een blaadje vullen en bundel het tot een boekje. Succes gegarandeerd!

Een superleuk, persoonlijk cadeautje voor de juf en het mooie is: je downloadt het rapport voor de juf gratis.

Heb je het rapport gebruikt? Leuk als je een foto deelt!

Wat geef jij de juf cadeau?

Nog even en het is alweer zomervakantie. Ik vind de laatste weken van een schooljaar altijd rommelig, de agenda zit altijd erg vol. Maar wel met leuke dingen! Het is tijd om alvast na te denken over wat je de juf cadeau doet aan het einde van het schooljaar. We hebben allerlei leuke cadeautjes in de shop om de juf (of meester natuurlijk) te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Ik heb de leukste cadeautjes op een rij gezet: van gepersonaliseerde cadeaus tot medailles voor de leukste juf of meester.

Geef de juf een cadeau met naam

Schriftjes, pennen en een etui. Dat krijgen de kinderen uit de klas aan het begin van het schooljaar van de juf. Leuk om dit ook aan de juf te geven. Helemaal leuk omdat de naam van de juf op deze schrijfwaren komt te staan. Denk aan een etui met naam, een notitieboekje met naam gekleurd of een pen met naam.

Voor de zoetekauwen

Welke juf is er nu niet gek op lekkers? Geen enkelen toch!? Daarom zijn dit altijd goede cadeaus: een glazen pot met de tekst Het zit d’rop. Vul de pot met drop en je hebt het hartstikke leuk cadeautje. Maak het af door dit leuke cadeaukaartje met de tekst Het zit d’rop eraan te hangen. Liever zelf aan de slag? In de shop vind je ook een sticker met de tekst Het zit d’rop.

Ook leuk: een pot gevuld met smarties en daarop de tekst Thanks for making me a smartie. Je kan de glazen pot Thanks for making me a smartie kant en klaar kopen (alleen nog even vullen met smarties) of je bestelt de sticker en gaat zelf aan de slag.

Medaille

Hoe kun je de juf of meester nu beter bedanken voor hun inzet dan met een medaille? Toppers zijn het, die juffen en meesters! In de shop vind je een houten medaille met de tekst Liefste juf en met de tekst Beste meester. Ook deze medaille kun je laten personaliseren, dan kies je voor de houten medaille met naam. Je kiest zelf het kleur lint van de medaille. Ik zeg: helemaal leuk!

Weet je al wat de juf cadeau gaat doen?

Wil je nog meer inspiratie opdoen om de juf een cadeau te geven (of de meester natuurlijk)? Bekijk dan de speciale pagina met alle juffencadeautjes. Staat hier niet tussen wat je zoekt? Stuur dan een mailtje, dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Pasen versiering

De tijd lijkt te vliegen: nog even en dan is het alweer Pasen. Leuk om het huis in de juiste sfeer te brengen met Pasen versiering. In de shop vind je veel leuks voor Pasen: van versiering tot zakjes waar je paaseieren in kunt doen.

Paaseieren versieren

Een versiering voor Pasen die het al jaren goed doet, zijn de: paasei-stickers. Heel leuk om je (plastic) eieren mee te versieren. Je kunt er echte eieren mee versieren voor bij het paasontbijt. Maar het is ook leuk om versierde eieren als decoratie neer te zetten of in de paastakken te hangen. De eieren pimp je zonder geklieder met verf  in een handomdraai met deze leuke paasei-stickers. De stickers hebben verschillende vormen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sticker Vrolijk Pasen

Pasen zonder een pot vol met chocolade-eitjes is eigenlijk geen Pasen. Een glazen pot met daarin paaseitjes staat natuurlijk gezellig op tafel. Je maakt de pot compleet met de tekst ‘Vrolijk Pasen’ . Ik heb hiervoor stickers Vrolijk Pasen in mijn shop.

Slinger Pasen

Als je de kamer gaat versieren, dan hoort daar natuurlijk een slinger bij, ook met Pasen. Ik heb twee verschillende soorten slingers in het thema Pasen voor je in de shop: een slinger Pasen met de tekst Vrolijk Pasen en een leuke slinger Pasen – haasjes. Welke slinger vind jij het leukst?

Stickers en kaarsjes voor Pasen

Op de ontbijttafel horen natuurlijk met Pasen lekkere broodjes. Je zorgt ervoor dat deze mooi aangekleed is de leuke stickers Pasen en kaarsjes Pasen. De kaarsjes steek je natuurlijk gezellig aan bij het ontbijt. We hebben een leuke set met een kaarsje met een paasei en een kaarsje met een paashaas. De stickers plak je bijvoorbeeld op glazen potjes, maar je kunt er ook de ramen mee versieren. De stickers zijn geschikt voor alle gladde oppervlakken.

Een woonkaart in het thema Pasen is ook altijd een goed idee. Je vindt drie verschillende Paas-kaarten in de shop.

Staat er iets leuks voor je tussen als Pasen versiering? Op de speciale pagina voor Pasen vind je alle items. Had je nog iets anders in gedachten, laat het me gerust weten. Er is heel veel mogelijk. Stuur me mailtje als je speciale wensen hebt.

Kant en klare traktaties

Je kind is bijna jarig en neemt binnenkort afscheid op de kinderopvang op de peuterspeelzaal. Tijd om aan de slag te gaan met het bedenken van een traktatie. Heb je geen zin of tijd om zelf iets te maken? Dan zijn deze kant en klare traktaties ideaal!

De kant en klare traktaties zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, dus ook voor jouw kindje zit er vast iets leuks bij!

Kant en klare traktatie uitdeelboekjes

Mijn favoriet: de kant en klare traktaties met een uitdeelboekje. In de shop vind je verschillende traktaties met verschillende boekjes, verpakt in een zakje: Dikkie Dik, Kikker, Nijntje en Gonnie en Gijsje.
In het zakje zit naast een kartonnen boekje, een (ingepakt) doosje rozijntjes, een roltong (toeter) en wat confetti. Op het zakje zit een traktatiesticker naar keuze, een sticker met leeftijd bijvoorbeeld. Maar je kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde traktatiesticker met naam en leeftijd.

Trakteer een kleurboekje en potloden

Ook vind je in de shop leuke kant en klare traktaties met kleur- en stickerboekjes en een kokertje met potloodjes om uit te delen. De kleurboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s: prinsessen, piraten en dieren. Naast het kleurboekje en de potloodjes zit er ook een roltong (toeter) en wat confetti in de zakjes.

Naast de traktaties met uitdeelboekjes en kleurboekjes vind je ook een kant en klare traktatie met bellenblaas en met klei (Denk je nog eens aan mij, als je speelt met deze klei?) in de shop.

De kant en klare traktaties zitten in een plastic zakjes. Wil je liever de traktatie in een papieren zak? Ook dat kan, dit kun je aangeven bij het plaatsen van je bestelling.

Unicorn traktatie

Een unicorn traktatie, deze is en blijft favoriet. In een eerdere blog schreef ik al hoe je zelf makkelijk een unicorn (eenhoorn) traktatie kan maken. Inmiddels hebben al heel veel klanten de spulletjes voor het maken van zo’n traktatie bij ons besteld én – hoe leuk – een aantal klanten deelden de foto’s. In deze blog een overzicht van een aantal foto’s, zodat jij vol inspiratie aan de slag kan met het maken van deze leuke traktatie.

Hoe maak je een unicorn traktatie?

Met de producten die je in de shop vindt kun je verschillende soorten eenhoorn-traktaties maken: met een kartonnen beker en een puntzak, met een plastic glaasje en met een doorzichtige traktatiefiguur. Om het makkelijk te maken, heb ik een overzicht van de producten die je nodig hebt voor het maken van een eenhoorn traktatie.

Unicorn met een kartonnen beker en een puntzak:
traktatiestickers sleep eyes
transparante puntzakken
gekleurde bekers

De puntzakken vul je met popcorn, spekjes of iets anders lekkers.

Traktatiefiguur unicorn
traktatiefiguur unicorn

Deze vul je met kleine snoepjes zoals kleine spekjes of iets anders lekkers. Je maakt de traktatie af met een label met daarop een traktatiesticker met naam.

Afscheidscadeautje

Deze maand nam ik afscheid op mijn werk. Na negen jaar in dienst te zijn geweest bij deze gemeente, ga ik vanaf het begin van het nieuwe jaar helemaal voor mezelf aan de slag. Spannend, maar ontzettend veel zin in deze nieuwe stap.

Een nieuwe baan betekent afscheid nemen van mijn collega’s. En dat kon natuurlijk niet zonder een persoonlijk cadeautje. Ik kocht gouden flesjes Cava bij Hema en hing daar een kaart met de tekst Je bent goud waard waard aan. Iedere kaart voorzag ik van een persoonlijke boodschap.

Een leuk en origineel afscheidscadeautje als je het mij vraagt!

Leuk afscheidscadeautje

Waxinelichtje met verborgen boodschap – Sinterklaas

Alweer een tijd geleden schreef ik een blog over waxinelichtjes met een verborgen boodschap. En deze bleek in de smaak te vallen; het is een van de meest bewaarde pins op Pinterest. In de blog vertelde ik hoe je kaarsjes met een verborgen boodschap kan maken om de juf of meester aan het einde van het schooljaar te bedanken.

Ik heb nieuwe waxinelichtjes met verborgen boodschap gemaakt, in een ander thema: Sinterklaas. Ik heb zes afbeeldingen gemaakt voor Sinterklaas: drie pietjes, Sinterklaas op het paard, de 5 van 5 december en de maan en sterren.

En ook jij kunt deze waxinelichtjes makkelijk maken!

Wat heb je nodig?

  • waxinelichtje
  • printer en papier
  • schaar
  • satéprikker
  • Lucifer of aansteker

Hoe ga je te werk?

  1. Print de afbeeldingen van Sinterklaas uit en knip de rondjes uit.
  2. Haal het waxinelichtje uit de houder en haal het lontje eruit. Dit kan met veel waxinelichtjes, onder andere die van Ikea en Action.
  3. Maak met de satéprikker een gaatje in het midden van de afbeelding.
  4. Haal het lontje door de afbeelding en stop het lontje met afbeelding terug in de houder.
  5. Steek het waxinelichtje aan en wacht tot de afbeelding tevoorschijn komt. Als het kaarsje helemaal vloeibaar is, zie je de afbeelding heel duidelijk.

Wil je de kaarsjes in een leuke houder doen? Je vindt veel leuke kaarsjes in de shop!

Je vindt nog meer leuke decoratie voor Sinterklaas in de shop: kaarsjes, raamstickers, houten blokken, een sinterklaasslinger en meer. Snuffel gerust eens rond in de rubriek Sinterklaas.

Raamstickers Sinterklaas en Kerst

De decembermaand is altijd een gezellige maand: Sinterklaas en Kerst, ik kijk er erg naar uit. Ik vind het altijd erg leuk om het huis te versieren voor de feestdagen. Onder andere met raamstickers voor Sinterklaas en Kerst; hiermee breng je in een handomdraai je huis in de juiste sfeer.

Raamstickers Sinterklaas

De set raamstickers Sinterklaas bestaat uit huisjes, sinterklaas, pietjes, sterren, een maan en lantaarnpalen. Er zijn twee verschillende soorten huisjes: raamsticker Sinterklaas met huisjes en een kerk en raamstickers met leuke grachtenpandjes. Voor ieder wat wils dus! De stickers zijn verkrijgbaar in twee varianten: de herbruikbare variant of de variant die je eenmalig kan gebruiken. Alle raamstickers zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Alle stickers krijg je los, dus je kunt ze plakken zoals je zelf wil.

Wil je liever alleen de huisjes, of juist alleen de aanvulling? Dat kan allemaal, net wat je wil.  Wil je de complete set, dan kies je voor de Raamsticker Sinterklaas inclusief huisjes en Sinterklaas en Pieten. Of je gaat voor de Raamsticker Huisjes met alleen de huisjes. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de raamsticker Sinterklaas-aanvulling.  Die plak je bij de huisjes, maar die zijn ook leuk op potjes, glazen of waar dan ook.

raamsticker Sinterklaas Raamsticker Sinterklaas

Raamstickers kerst

Sinterklaas voorbij? Laat de huisjes dan hang, haal de sinterklaas-aanvulling weg en plak de kerststickers erbij. Zo heb je extra lang plezier van je raamstickers. De kerstbomen, sterren en rendieren kun je ook plakken op een glaasje waar je een kaarsje in doet. Of je maakt daarmee een bord voor tijdens het kerstdiner extra feestelijk. Mogelijkheden te over dus!

Zoek je meer spullen om je huis te versieren voor de feestdagen kijk dan op de speciale pagina voor Sinterklaas of Kerst

Raamsticker Kerst Raamsticker kerst

Zoek je nog leuke stickers en labels om je sinterklaascadeautjes mee in te pakken? Kijk dan op de pagina met alles voor het inpakken van je Sinterklaascadeaus!

Aftelkalender Sinterklaas 2021

Ja, ja, hij is er ook dit jaar weer: de aftelkalender voor Sinterklaas. In de vorm van een gratis printable, al jaren een succes. Downloaden van de site en printen maar. Plaats je een bestelling in de webshop? Dan kun je de aftelkalender Sinterklaas 2021 gratis meebestellen.

Hoewel het pas september is, zijn jullie al bezig met Sinterklaas. Dat is te merken aan de bestellingen met Sinterklaasspulletjes uit de shop. En er was ook al veel vraag naar de aftelkalender voor Sinterklaas 2021. En dus staat ie nu online!

Gebruik de aftelkalender zoals je het zelf handig vindt. Kleur bijvoorbeeld de vakjes van de dagen waarop je kind de schoen mag zetten of laat je kind elke dag een dagje afstrepen. Met de stickers voor de aftelkalender van Sinterklaas maak je het helemaal leuk om af te tellen. Plak elke dag een Pietje of een Sinterklaas, de ideale manier om af te tellen naar Pakjesavond.  Op een stickervel vind je 15 pietjes en 15 Sinterklaasjes.

Je downloadt de aftelkalender Sinterklaas 2021 gratis.

Ook vind je in de shop een gratis verlanglijstje voor Sinterklaas (gratis printable). Leuk voor je kindje om te vullen en te versieren.

Nog meer leuks voor Sinterklaas!
Kom helemaal in Sinterklaassfeer met de leuke spulletjes voor Sinterklaas die je in de shop vindt! Je vindt hier onder andere raamstickers, alles om je Sinterklaascadeautjes leuk in te pakken en natuurlijk de Pietenmutsen met naam. Neem je een kijkje?

Aftelkalender Sinterklaas

Kaart 50 jaar

50 worden, Abraham zien: dat is natuurlijk een mijlpaal die je niet zomaar voorbij kan laten gaan. Leuk om de jarige job – oftewel de Abraham – een kaart te sturen.

Ik maakte deze kaart, naar een ideetje van Pinterest, voor een vriend van ons die deze mooie leeftijd bereikte. De zwarte tekst is gemaakt van een sticker, de scrabbleletters plakte ik met dubbelzijdig tape op de kaart.

Ook zo’n leuke kaart? Neem contact op voor de mogelijkheden!

In de shop vind je veel meer leuke ansichtkaarten, voor veel verschillende gelegenheden, natuurlijk ook voor een verjaardag.