Aftelkalender verjaardag – gratis printable

Hoeveel nachtjes slapen nog tot ik jarig ben? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag door een kind dat bijna jarig is. Deze leuke aftelkalender verjaardag (gratis printable) is ideaal om te gebruiken als je kindje bijna jarig is. Je kind kan elke dag een vakje inkleuren of het vakje versieren met een sticker. Zo weet je kindje precies hoeveel nachtjes hij of zij nog met slapen voordat het feest is. En aftellen naar een verjaardag is met een aftelkalender natuurlijk extra leuk!

En het mooie is: je downloadt de aftelkalender helemaal gratis. Downloaden en printen dus maar! Geen printer in huis? Je kunt de aftelkalender verjaardag ook voor een klein bedrag bestellen in de shop.

Je downloadt de aftelkalender hier:

De aftelkalender is gemaakt op A4-formaat, ideaal om te printen dus. De aftelkalender is gemaakt in zwart wit, heel leuk voor je kind om in te kleuren en te versieren.

Veel plezier met het gebruiken van de aftelkalender! Leuk als je een foto deelt als je de aftelkalender gebruikt. Dat kan via mail of Instagram.

Op zoek naar meer leuke aftelkalenders? In de shop vind je ook een aftelkalender voor Sinterklaas, ook een gratis printable.

aftelkalender verjaardag, gratis aftelkalender verjaardag

Broodtrommelbriefjes

De broodtrommelbriefjes, een lief briefje of kaartje in de broodtrommel. Stop jij zo’n kaartje wel eens in de broodtrommel van je kind? Superleuk om je kind te laten weten dat je aan hem of haar denkt en zo’n briefje in de broodtrommel tovert een glimlach op het gezicht van je kind!

De broodtrommelbriefjes kun je gratis downloaden, ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten:

In totaal kun je 12 verschillende kaartjes downloaden en printen. Knip de kaartjes uit, schrijf eventueel nog iets op de achterkant van het kaartje en stop een briefje in de broodtrommel van je kind.

Ook leuk (en handig!): lamineer de kaartjes na het printen. Dan kun je ze meerdere keren gebruiken en zijn ze ook makkelijk schoon te maken.

De kinderen uit de regio Midden starten volgende week alweer met school. Hoog tijd om te zorgen dat je goed voorbereid naar school gaat, onder andere met deze gratis broodtrommelbriefjes. Maar denk ook aan de stickers met naam voor de broodtrommel, de drinkbeker, de Dopper-fles en de Air up. Klaar om naar school te gaan!

Heb je een verzoekje voor een broodtrommelbriefje, in een bepaald thema bijvoorbeeld, of met een bepaalde tekst: laat het gerust weten!

Traktatie Ik smeer ‘m

Neem je afscheid en ben je op zoek naar een leuke traktatie? Denk eens aan een traktatie met als onderwerp Ik smeer ‘m! Leuk als afscheidstraktatie op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of school, maar zeker ook leuk als traktatie als je afscheid neemt op je werk.

In de shop vind je twee verschillende soorten traktatiestickers met de tekst Ik smeer ‘m:

Stop een mini-potje Nutella (te koop bij Action) in een transparant zakje of een blokbodemzakje en plak de gepersonaliseerde traktatiesticker op het zakje. In een handomdraai heb je een superleuke traktatie Ik smeer ‘m. Je kunt er eventueel nog kleine soepstengeltjes bij doen.
Ook leuk: in plaats van een potje Nutella doe je een bakje Cheez dippers in het zakje. Zeker ook leuk als traktatie voor de allerkleinsten.

Traktatiestickers met naam en leeftijd

Je kind is bijna jarig en dat betekent dat er getrakteerd mag worden! Kinderen vinden het meestal leuk om te trakteren, sommige ouders vinden het maken van een traktatie een hele uitdaging. Dat is verleden tijd door het gebruiken van de leuke traktatiestickers met naam en leeftijd die je in de shop vindt. In een handomdraai maak je met deze stickers voor je traktatie de traktatie feestelijk én persoonlijk!

Verschillende soorten traktatiestickers

In de shop vind je veel verschillende soorten traktatiestickers met naam en leeftijd, ronde en rechthoekige. Op iedere sticker staat de naam en leeftijd van je kindje. Je kunt kiezen uit veel verschillende stickers: van dieren tot gamen, van een eenhoorn tot vlaggetjes en van confetti tot voetbal. Voor ieder wat wils dus!

De ronde stickers zitten op een vel van 24 stuks, de stickers hebben een diameter van 4 centimeter. De rechthoekige stickers koop je per stuk of per 5 stuks. Deze traktatiestickers hebben een afmeting van 5,4 x 7 centimeter.

Heel makkelijk een leuke traktatie

Door de traktatiestickers te gebruiken geef je je traktatie net dat beetje extra’s. Plak de sticker op een kartonnen bekertje bijvoorbeeld of op een papieren op plastic zakje. Je kunt ook een label van je sticker maken (de labels kun je mee bestellen) die je aan je traktatie hangt. In de shop vind je volop inspiratie voor het maken van je traktatie!

In de shop vind je ook traktatiestickers met figuren, bijvoorbeeld sleepy eyes, snorren, eenhoorns/unicorns, Lego en meer. Ook deze stickers zijn heel leuk om te gebruiken voor het maken van je traktatie.

Traktatie afscheid

In de shop vind je niet alleen traktatiestickers voor een verjaardag, maar ook voor andere gelegenheden. Wil je een traktatie maken voor een afscheid, van de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of je werk bijvoorbeeld, ook dan ben je bij van Kootje aan het goede adres. In de shop vind ook traktatiestickers voor een afscheidstraktatie. Bekijk hier alle traktatiestickers!

Naast alle bestaande ontwerpen traktatiestickers, kun je ook een traktatiesticker naar wens laten maken. Er is heel veel mogelijk! Heb je zelf een idee voor een traktatiesticker, maar kun je deze in de shop niet vinden? Neem dan gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Traktatie Ik piep ertussen uit

Ben je op zoek naar een leuke traktatie voor een afscheid? Een afscheidstraktatie. voor het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, school of je werk? Dan is dit zeker een goed idee: een traktatie met de tekst Ik piep ertussen uit.

In de shop vind je gepersonaliseerde stickers met de tekst Ik piep ertussen uit en de naam van je kind.
Er zijn twee verschillende soorten stickers verkrijgbaar: een rechthoekige sticker en een ronde sticker. Vul een transparant zakje met snoepmuizen, gewoon te koop in de supermarkt, en plak het zakje dicht met de sticker.

Liever iets anders dan een sticker? In de shop vind je ook een traktatiekaartje met de tekst Ik piep ertussen uit, ook heel leuk om te gebruiken voor je traktatie!

Webshop tijdelijk even dicht vanaf 6 mei

Eventjes dicht…. De webshop is een tijdje dicht omdat ik geopereerd word. Ik ben niet ziek, maar mijn vader wel. Ik doneer een deel van mijn lever aan hem in de hoop dat hij nog heel wat jaartjes van het leven kan genieten, samen met ons allemaal. Spannend? Absoluut. Maar tegelijkertijd ook heel bijzonder om dit voor mijn vader te kunnen doen. 

Na de operatie heb ik tijd nodig om te herstellen. Hoe lang dat duurt? Dat is lastig te zeggen, ik hoop dat ik na enkele weken weer rustig kan starten met datgene wat ik het liefst doe. Zodra ik weer aan de slag kan, zal de webshop de digitale deuren weer openen. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. 

De shop blijft open tot en met vrijdag 5 mei. Bestel je uiterlijk 5 mei, dan gaat je bestelling nog mee. Op zoek naar leuke juffencadeautjes? Bestel ze dan nu! https://www.vankootje.nl

Traktatie afscheid, naar de basisschool

Jouw kindje gaat naar de basisschool. Wat een mijlpaal! Je kind neemt afscheid van de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. Dat mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en dat betekent trakteren! Deze traktatie is ideaal voor een afscheid, bijvoorbeeld van het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal.

De traktatie bestaat uit plexi toverstafjes met een gepersonaliseerde sticker. Je kunt de toverstafjes vullen met iets lekkers, bijvoorbeeld smarties. Je maakt de afscheidstraktatie helemaal af met een bijpassende sticker met de tekst Hocus pocus pilatus pas, ik ga naar de kleuterklas met de naam van je kindje.

Wil je liever een andere tekst op de sticker hebben staan? Dat kan natuurlijk!

Traktatie afscheid: Ik fladder er vandoor

Ben je op zoek naar een leuke afscheidstraktatie? Traktatie voor het afscheid van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of de klas bijvoorbeeld? Denk dan eens een traktatie in het thema Ik fladder er vandoor, met een vlinder natuurlijk.

In de shop vind je traktatiestickers met de tekst Ik fladder en vandoor en de naam van je kindje. Deze stickers zijn ideaal om te gebruiken voor je afscheidstraktatie; plak de stickers bijvoorbeeld op (het zakje van) je traktatie. Het is ook mogelijk om ronde gekleurde labels bij de traktatie te bestellen. Plak de stickers op de labels en hang ze aan je traktatie. In de labels zit een gaatje, touwtje erdoor en klaar. Op een vel zitten 24 stickers, de stickers hebben een diameter van 4 centimeter.

Traktatiekaartje

De traktatiekaartjes met de tekst Ik fladder er vandoor! zijn ook leuk om te gebruiken voor een afscheidstraktatie. Het traktatiekaartje heeft een afmeting van 10 bij 10 centimeter en is gedrukt op dik karton.

Wil je een kant en klare afscheidstraktatie? Ook die vind je in de shop: deze traktatie bestaat uit een traktatiekaartje met de tekst Ik fladder er vandoor en een zakje vlindermengsel-bloemenzaden. Het kaartje en de zaden zitten in een transparant zakje.  We zetten een tekst naar wens op de achterkant van het kaartje (handgeschreven). 

Combineer deze traktatie met een gepersonaliseerde traktatiesticker, het maakt je traktatie helemaal af.

Traktatie afscheid: het zit d’rop

Ben je op zoek naar een leuke traktatie voor een afscheid? Afscheid van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of afscheid van de basisschool? Of misschien wel van je collega’s als je een andere baan hebt of met pensioen gaat? Een traktatie met daarin de tekst Het zit d’rop is dan een goede optie! In deze blog vind je inspiratie voor verschillende afscheidstraktaties.

Sticker Het zit d’rop
In de shop vind je verschillende stickers met de tekst Het zit d’rop. ideaal om te gebruiken voor je traktatie. Plak de ronde stickers Het zit d’rop met naam op een label en hang ze aan een traktatie , of plak ze op een potje bijvoorbeeld. De ronde stickers zitten op een vel van 24 stickers en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Ook vind je in de shop rechthoekige stickers met de tekst Het zit d’rop. Plak ze op je traktatie of plak ze op een label en hang ze aan je cadeautje of traktatie.

Minikaartje Het zit d’rop
Een van de meest populaire producten uit de webshop is het minikaartje Het zit d’rop. Ideaal om te gebruiken als cadeaulabel (maak er met een perforator een gaatje in). Een lieve boodschap op de achterkant van het kaartje maakt het cadeautje helemaal af.

Ook het roze cadeaukaartje Het zit d’rop en de kaart Het zit d’rop zijn leuk om te geven. De kaart Het zit d’rop is er ook in een blauwe variant.

Kant en klare traktaties zijn er ook: flesjes of potjes gevuld met drop en het minikaartje Het zit d’rop eraan vast gemaakt. Een leuk én lekker cadeautje om te geven!

Traktatietip: vul kleine zakjes met drop en hang het minikaartje Het zit d’rop eraan. Een heel leuke en simpele afscheidstraktatie.

Glazen pot Het zit d’rop
Een perfect cadeau om te geven aan iemand die afscheid neemt is de glazen pot Het zit d’rop. Op de pot staat – je raadt het al – de tekst Het zit d’rop. De tekst kan in verschillende kleuren op de pot gezet worden en ook is er keuze uit sterren of hartjes op de pot. Vul de pot met dropjes en je hebt een hartstikke leuk afscheidscadeau!

Liever zelf aan de slag? Shop dan de DIY-stickers zodat je zelf een leuke pot kan pimpen.

Flessenpost Het zit d’rop
Een leuk bedankje om naar iemand te sturen is de flessenpost Het zit d’rop. In de shop vind je twee verschillende varianten: een leeg flesje en een flesje met dropjes.

Traktatie: bakje friet

Een populaire – logisch want heel leuk – traktatie is het bakje patat, ofwel het bakje friet zoals ze in Brabant zeggen. En dat deze traktatie zo populair is, komt niet alleen omdat het een heel leuke traktatie is. Het is namelijk ook een heel makkelijke traktatie om te maken. In deze blog lees je er alles over!

Waar bestaat de traktatie bakje friet uit?

Om te beginnen de frietjes natuurlijk. Deze kun je maken van in reepjes gesneden plakjes cake of langwerpige chips.

Als frikandel kun je een mini Twix in het bakje stoppen. Een marshmallow doet prima dienst als klodder mayonaise. Liever ketchup? Gebruik dan jam bijvoorbeeld.
Om de traktatie helemaal af te maken, stop je er nog een (rood-wit-geruit) servetje en een vorkje bij.
Wil je nog net iets extra’s? De hamburger-snoepjes (je vindt ze onder andere bij Action) zijn helemaal leuk.

Gezonde variant

Wil je liever een gezonde variant maken? Dat kan natuurlijk ook! Maak frietjes van kleine soepstengels en gebruik smeerkaas en jam als mayonaise en ketchup. Ook helemaal leuk!

De snackbakjes vind je uiteraard in de shop. De bakjes zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Ook de transparante blokbodemzakjes om de traktatie zijn te vinden in de webshop.

Ook zo’n leuke sticker met naam en leeftijd op de traktatie? In de shop vind je veel verschillende traktatiestickers.

Heb je een vraag?