Elke bestelling wordt met liefde en zorg gemaakt en verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over de producten. Dat is jammer, maar je kunt (een deel van) je bestelling natuurlijk altijd terugsturen. Dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten.

Wanneer je je bestelling hebt ontvangen, heb je het recht om binnen 14 dagen (een deel van) je bestelling terug te sturen. Dit doe je door een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. De producten moeten ongebruikt zijn en voor zoveel mogelijk in de originele verpakking terug gestuurd worden. De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Het geld dat je voor de bestelling betaald hebt, krijg je zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 5 dagen na het ontvangen van de geretourneerde producten terug. Als je een deel van je bestelling terug stuurt, dan krijg je de verzendkosten niet terug gestort.

Gebruik het doosje waar de bestelling in bezorgd is. Gebruik alleen een envelop als jouw bestelling in een envelop is verzonden. Stop er een briefje bij met daarop je naam en het bestelnummer.