Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje of originele post? Dan ben je bij van Kootje aan het goede adres! Hier vind je (gepersonaliseerde) cadeautjes als traktaties, traktatiestickers met naam, rompertjes, naamblokken, stapelbekers, juffencadeautjes, slingers, schrijfwaren, spulletjes om in te pakken en heel veel meer.  Ook vind je bij van Kootje originele kaarten voor verjaardag, geboorte, verhuizing, trouwen en andere gelegenheden. Snuffel gerust eens rond op de site! En wil je nog meer inspiratie, volg ons dan op Instagram of Facebook!

Heb je een wens of idee, maar kun je het niet in de shop vinden? Mail je wensen dan naar info@vankootje.nl of stuur me een appje via 06 16 26 76 34.  Ik kan het vast voor je maken. Je kunt mij ook via Facebook of Instagram een privebericht sturen. Ik neem snel contact met je op.

Over mij

Mijn naam is Mariko van Ojen, het gezicht achter van Kootje. Ik woon samen met mijn man Arjen en drie kinderen (Finn, Mees en Saar) in Eindhoven. Eind 2016 ben ik begonnen met deze webshop. Iets dat ik met heel veel plezier doe naast mijn baan als interim manager en interim communicatieadviseur.

van Kootje is begonnen door een opmerking van mijn man. Ik maak graag persoonlijke (kraam)cadeautjes voor familie en vrienden. Bij het zoveelste cadeautje zei hij gekscherend: daar moet je iets mee gaan doen! En zo is van Kootje geboren.

Elke bestelling is voor mij een feestje en maak ik met veel plezier en aandacht voor je. Ik sta voor kwaliteit, service en een snelle levering.

Veel plezier met rondkijken en shoppen!