Nog een kleine twee weken en dan beginnen de eerste scholen weer. De jongste twee naar groep 4 en 5, de oudste naar de middelbare school. Een hele stap, naar een nieuwe school. Maar wat heeft hij er zin in.

Bij een nieuw schooljaar horen ook nieuwe schoolspullen: broodtrommel, drinkbeker, een nieuwe tas en misschien wel meer. Het liefst schoolspullen met naam zodat ze het snel terug kunnen vinden. Bij van Kootje vind je de leukste schoolspullen met naam, ik zet ze voor je op een rijtje!

Broodtrommel, drinkbeker en Dopper met naam

Op de school van onze kinderen doen ze ’s ochtends de broodtrommels en drinkbekers in een grote bak. Dan is het natuurlijk handig als ze in de pauze gelijk zien welke trommel en welke beker van hun zijn. De perfecte oplossing hiervoor zijn stickers met naam die je op je broodtrommel, je drinkbeker en je Dopperfles kunt plakken. De spullen met naam kunnen gewoon in de afwasmachine, wel zo handig!

Rugtas met naam

Dit rugtasje is erg handig voor de gymspullen of om biebboeken in mee te nemen. Je kiest voor de naam en een afbeelding die je kind leuk vindt, bijvoorbeeld een bloem of een legopoppetje. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De tassen zijn ook ideaal om te gebruiken als zwemtas. Heb je zelf een leuk idee voor een opdruk op de tas, laat het gerust weten!

Schrijfwaren met naam

Het is leuk om op school schrijfwaren met naam te gebruiken. De favoriet van onze dochter is zonder twijfel haar etui met naam. Ideaal om pennen, potloden, gummetjes en meer in op te bergen. Naast de etui met naam vind je in de shop ook een pen met naam en een markeerstift met naam voor in de etui. Maak het je schoolspullen helemaal compleet met een agenda met naam, een notitieboekje met naam en een huiswerkmap met naam. Je vindt alles schrijfwaren met naam natuurlijk in de shop!

beker met naam broodtrommel met naamdopper met naamrugzak met naam markeerstift met naam etui met naamnotitieboekje met naam en pen