Bij jonge ouders met een pasgeboren baby-tje gaan er een of meer rompertjes per dag doorheen. Dus die kunnen ze niet genoeg hebben. Een rompertje als kraamcadeau is dus altijd een goed idee. Jij kiest dan natuurlijk wel voor de originele variant, namelijk het rompertje met naam.

Rompertje met naam

Nieuwe ouders zijn altijd superblij als ze een cadeau krijgen waarop de naam van hun kindje staat. Dan is een rompertje met naam natuurlijk helemaal een goede keuze. Wat is het geworden, een jongen of een meisje? Oftewel kies je een lief, roze hart met daarin de naam, of ga je voor de opdruk van een stropdas met daarbij de naam. Ik heb in de shop een speciale pagina met rompertjes met naam met allemaal leuke mogelijkheden.

Lange of korte mouw en verschillende maten

Net zoals de opdruk voor een jongen en een meisje anders is, zo zijn er ook grote en kleine baby’s. Daarom kun je rompertjes in verschillende maten kiezen. Ook handig voor als je nog niet eerder in de gelegenheid bent geweest om op kraamvisite te gaan. Daarnaast is het afhankelijk of het kindje in de zomer of winter geboren is, met andere woorden: wil je lange of korte mouwen.

Rompertje in de luiertaart, in een koffertje met naam of in de kraammand

Je kunt een rompertje met naam los geven of het als cadeau doen in een kraammand, in een koffertje met naam of een luiertaart. Of combineer het met een van de andere leuke kraamcadeaus met naam die we die we hebben. Een hele leuke combinatie die veel besteld wordt, is een rompertje met naam en een houten blok met daarop de geboortegegevens. Het rompertje daar groeit het kindje uit, maar het houten blok blijft een leuk aandenken. Je vindt de houten blokken op de pagina met kraamcadeautjes.

Heb je een keuze kunnen maken voor een rompertje met naam? Of heb je een keer ergens iets gezien en vraag je je af of die gemaakt kan worden? Stuur me dan een mailtje, hopelijk kan ik iets voor je betekenen.

rompertje met naam rompertje met naam  rompertje met naam rompertje met naam