Als het gaat om kraamcadeautjes, dan staat het koffertje met naam zeker in de top 5 met favoriete cadeaus. Met dit koffertje heb je gegarandeerd een cadeau dat in de smaak zal vallen.

Koffertje met naam

Het koffertje met naam is erg leuk te krijgen als je net bevallen bent van een kindje. Het staat namelijk leuk op iedere babykamer of kinderkamer. En het blijft leuk, want later als het kindje iets groter is, dan kan hij of zij ermee spelen. Of meenemen als het gaat logeren. En nee het is niet groot genoeg om alles in te doen voor een logeerpartij. Maar natuurlijk wel groot genoeg voor een knuffel of het favoriete speelgoed.

Opdruk en kleuren

Weet jij wat de kleur van de kinderkamer is? Dan kun je gelijk een bijpassende kleur koffertje uitkiezen. We hebben namelijk de koffertjes met naam in vier verschillende kleuren: blauw, rood, zilver en roze. Dus er is keuze genoeg. Daarnaast maken we verschil tussen lettertypes voor jongens en voor meisjes.

Los of met inhoud

Hoe ga jij het koffertje geven? Gewoon los of doe je er nog een cadeautje in? Kijk ook eens bij de andere kraamcadeautjes. Iemand die een koffertje met naam bij mij kocht, vulde het koffertje met tekeningen en knutsels voor de baby, gemaakt door haar kinderen. Een superleuk, persoonlijk cadeau. Maar je kunt het koffertje natuurlijk ook vullen met een rompertje met naam of een van de andere leuke kraamcadeautjes met naam.

Wil je net iets anders? Dat kan natuurlijk ook. Mail me gerust, ik denk graag mee!

koffertje met naam koffertje met naam koffertje met naam