Dit weekend hebben wij ons huis in kerstsfeer gebracht: de kerstboom opgetuigd, extra kaarsjes neergezet, een potje gevuld met sneeuw, boompjes en hertjes gemaakt en een kerststalletje neergezet. In de klas van onze jongste zoon is een verhaal voorgelezen over kerstmis en de kerststal. Hij vond dat zo leuk dat hij thuis graag een kerststal wilde. Deze hadden we nog niet, dus ging ik op zoek. Verschillende tuincentra gezien, maar de in mijn ogen perfecte kerststal niet gevonden. Wel leuke poppetjes voor in de stal gezien, dus die heb ik meegenomen. Maar nog geen stalletje dus. Wat nu? Ik had nog een plantenkas van Ikea (Socker) staan en die kan ook perfect dienen als kerststal, zo blijkt. Ik heb de raampjes van de plantenkas beplakt met sterren en een maan. Ziet er toch heel gezellig uit?

Wil je ook leuke kerststickers voor in je kerststalletje, op je raam of op een glazen potje? Mail je wensen naar van Kootje en ik kijk wat ik voor je kan maken!

kerststal