Vandaag viert de zoon van een vriendin zijn zevende verjaardag. Wij konden helaas niet op het feestje komen, maar natuurlijk lieten wij iets van ons horen op zijn verjaardag. Het jongetje is een enorme Lego Ninjago fan en dus was ik er snel uit wat het thema zou worden van de kaart. Lego Ninjago dus. Het werd het hoofd van een Lego-Ninjago-poppetje in een rode kaarthouder. Door de opening van de houder zie je de ogen van het Legopoppetje. Op de achterkant van het Legohoofd schreef ik onze verjaardagswens.

Omdat ik weet dat er veel meer jongetjes groot fan van Lego Ninjago zijn, voegde ik het kaartje toe aan de shop. Wat mij betreft de perfecte kaart voor een echt Ninjago-fan!

Wil je liever alleen een Legohoofd als kaart versturen? Ook dat kan. In de shop vind je twee versies: een blij poppetje en een boos poppetje. Welke kies jij?

Kaart Lego Ninjago Kaart Lego Ninjago1

legokaart-standaard vrij legokaart-ninjago vrij