We hebben weer wat moois aan de shop toegevoegd: een houten aftelkalender en houten mijlpaalblokken. Gemaakt van hetzelfde beukenhout als de blokken met daarop de letters van de naam van je kindje. Nu dus ook een aftelkalender en mijlpaalblokken van hout!

Aftelkalender
Over hoeveel nachtjes ben ik jarig? Wanneer ga ik bij oma logeren? Hoe lang duurt het nog voor we op vakantie gaan? Zomaar wat vragen die je kind kan stellen. Met deze mooie houten aftelkalender kan je kindje heel makkelijk aftellen naar het belangrijke moment.
De aftelkalender is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is in twee formaten beschikbaar. De kleine aftelkalender (twee blokjes van 3 x 3 x 3 centimeter en een blokje van 6 x 3 x 3 centimeter) kost € 9,95. De grote blokken (twee blokjes van 6 x 6 x 6 centimeter en een blokje van 12 x 6 x 6 centimeter) kost €18,95

Mijlpaalblokken
Met de mijlpaalblokken kun je alle mijlpalen van je kindje vastleggen. Zijn eerste lachje, het eerste fruithapje, de eerste stapjes zet je natuurlijk op de foto vast. Zet de mijlpaalblokken bij je kindje en je weet later precies wanneer jouw kindje wat deed.
Je kunt deze blokken ook heel goed gebruiken bij de foto’s die je maakt van je zwangere buik.

De set bestaat uit twee blokjes met de cijfers 0-1-2-3-4-5 en 0-1-2-6-7-8. De 6 kan ook als 9 worden gebruikt.
Op het grote blokje staan de woorden dagen, weken, maanden en jaar. De aftelkalender is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is in twee formaten beschikbaar. De kleine blokken (twee blokjes van 3 x 3 x 3 centimeter en een blokje van 6 x 3 x 3 centimeter) kosten € 9,95. De grote blokken (twee blokjes van 6 x 6 x 6 centimeter en een blokje van 12 x 6 x 6 centimeter) kosten €18,95

Leuk om te geven als (kraam)cadeautje maar zeker ook leuk als cadeautje voor jezelf! Je vindt de houten blokken in de shop.

Houten aftelkalender Houten aftelkalender