Bij van Kootje kun je natuurlijk ook terecht voor spulletjes om je huis in kerstsfeer te brengen. We zetten ze in deze blog voor je op een rijtje!

Houders waxinelichtjes
Natuurlijk mogen kaarsjes tijdens deze decembermaand niet ontbreken. Bij van Kootje vind je houders voor waxinelichtjes met verschillende afbeeldingen in kerstsfeer. Koop ze los (€2,25 per stuk) of in een setje van drie (€ 6,50)

kerstkaarsjes-drie kerstkaarsjes-drie-2

Kerstballen pimpen met stickers
Heb je nog kerstballen liggen, maar vind je ze een niet meer zo mooi? Geen nood, met deze stickers geef je je effen kerstballen in een handomdraai een nieuwe look. Deze stickers plak je naar eigen inzicht op de kerstballen en je kerstballen zijn weer helemaal hip.

Op een stickervel (10 x 15 centimeter) vind je kerstbomen, sterren (groot en klein), sneeuwvlokken, rendieren en twee keer het woord Xmas. De stickers kun je op elke gladde kerstbal plakken, op kerstballen met een structuur blijven de stickers niet goed zitten.
Een velletje stickers kost € 2,95

kerstbalstickerskerstballen met stickers

 

Een naam op de kerstbal
Wil je een naam op je kerstbal? Dan kan ik een sticker met naam voor je maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Slinger Merry XMas
Leuk om je huis mee te versieren: een zwarte slinger van karton met de tekst Merry Xmas. Aan de beide uiteinden van de slinger zit een gaatje zodat je er makkelijk een touwtje doorheen kan doen om de slinger op te hangen. De slinger kost € 5.95.

Slinger Merry-xmas vrij

Slinger met afbeeldingen Kerstmis
Nog een leuke kerstslinger: een slinger met rendieren, sterren en kerstboom. De slinger is circa twee meter lang en heeft zes afbeeldingen eraan hangen. Zowel de voor- als achterkant van de slinger is netjes afgewerkt, dus je kunt de slinger aan beide kanten ophangen. De slinger kost
€ 3.95.

Slinger met figuren vrij

T-shirt en rompertjes kerst
Natuurlijk kan ik ook een leuk kerst-t-shirt voor je maken. Heb je een idee voor iets dat je op een t-shirt wil? Mail me dan gerust, ik kan het vast voor je maken!

Je vindt alle kerstproducten natuurlijk in de shop.

rompertje met naam en stropdas