Nog even en het is alweer zomervakantie. Ik vind de laatste weken van een schooljaar altijd rommelig, de agenda zit altijd erg vol. Maar wel met leuke dingen! Het is tijd om alvast na te denken over wat je de juf cadeau doet aan het einde van het schooljaar. We hebben allerlei leuke cadeautjes in de shop om de juf (of meester natuurlijk) te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Ik heb de leukste cadeautjes op een rij gezet: van gepersonaliseerde cadeaus tot medailles voor de leukste juf of meester.

Geef de juf een cadeau met naam

Schriftjes, pennen en een etui. Dat krijgen de kinderen uit de klas aan het begin van het schooljaar van de juf. Leuk om dit ook aan de juf te geven. Helemaal leuk omdat de naam van de juf op deze schrijfwaren komt te staan. Denk aan een etui met naam, een notitieboekje met naam gekleurd of een pen met naam.

Voor de zoetekauwen

Welke juf is er nu niet gek op lekkers? Geen enkelen toch!? Daarom zijn dit altijd goede cadeaus: een glazen pot met de tekst Het zit d’rop. Vul de pot met drop en je hebt het hartstikke leuk cadeautje. Maak het af door dit leuke cadeaukaartje met de tekst Het zit d’rop eraan te hangen. Liever zelf aan de slag? In de shop vind je ook een sticker met de tekst Het zit d’rop.

Ook leuk: een pot gevuld met smarties en daarop de tekst Thanks for making me a smartie. Je kan de glazen pot Thanks for making me a smartie kant en klaar kopen (alleen nog even vullen met smarties) of je bestelt de sticker en gaat zelf aan de slag.

Medaille

Hoe kun je de juf of meester nu beter bedanken voor hun inzet dan met een medaille? Toppers zijn het, die juffen en meesters! In de shop vind je een houten medaille met de tekst Liefste juf en met de tekst Beste meester. Ook deze medaille kun je laten personaliseren, dan kies je voor de houten medaille met naam. Je kiest zelf het kleur lint van de medaille. Ik zeg: helemaal leuk!

Weet je al wat de juf cadeau gaat doen?

Wil je nog meer inspiratie opdoen om de juf een cadeau te geven (of de meester natuurlijk)? Bekijk dan de speciale pagina met alle juffencadeautjes. Staat hier niet tussen wat je zoekt? Stuur dan een mailtje, dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.