De tijd lijkt te vliegen: nog even en dan is het alweer Pasen. Leuk om het huis in de juiste sfeer te brengen met Pasen versiering. In de shop vind je veel leuks voor Pasen: van versiering tot zakjes waar je paaseieren in kunt doen.

Paaseieren versieren

Een versiering voor Pasen die het al jaren goed doet, zijn de: paasei-stickers. Heel leuk om je (plastic) eieren mee te versieren. Je kunt er echte eieren mee versieren voor bij het paasontbijt. Maar het is ook leuk om versierde eieren als decoratie neer te zetten of in de paastakken te hangen. De eieren pimp je zonder geklieder met verf  in een handomdraai met deze leuke paasei-stickers. De stickers hebben verschillende vormen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sticker Vrolijk Pasen

Pasen zonder een pot vol met chocolade-eitjes is eigenlijk geen Pasen. Een glazen pot met daarin paaseitjes staat natuurlijk gezellig op tafel. Je maakt de pot compleet met de tekst ‘Vrolijk Pasen’ . Ik heb hiervoor stickers Vrolijk Pasen in mijn shop.

Slinger Pasen

Als je de kamer gaat versieren, dan hoort daar natuurlijk een slinger bij, ook met Pasen. Ik heb twee verschillende soorten slingers in het thema Pasen voor je in de shop: een slinger Pasen met de tekst Vrolijk Pasen en een leuke slinger Pasen – haasjes. Welke slinger vind jij het leukst?

Stickers en kaarsjes voor Pasen

Op de ontbijttafel horen natuurlijk met Pasen lekkere broodjes. Je zorgt ervoor dat deze mooi aangekleed is de leuke stickers Pasen en kaarsjes Pasen. De kaarsjes steek je natuurlijk gezellig aan bij het ontbijt. We hebben een leuke set met een kaarsje met een paasei en een kaarsje met een paashaas. De stickers plak je bijvoorbeeld op glazen potjes, maar je kunt er ook de ramen mee versieren. De stickers zijn geschikt voor alle gladde oppervlakken.

Een woonkaart in het thema Pasen is ook altijd een goed idee. Je vindt drie verschillende Paas-kaarten in de shop.

Staat er iets leuks voor je tussen als Pasen versiering? Op de speciale pagina voor Pasen vind je alle items. Had je nog iets anders in gedachten, laat het me gerust weten. Er is heel veel mogelijk. Stuur me mailtje als je speciale wensen hebt.