Ook dit jaar vind je weer veel leuks voor Kerst bij van Kootje. Een overzicht!

Aftelkalender kerst
Aftellen naar Kerst doe je met deze houten aftelkalender. De houten blokken geven precies aan hoeveel nachtjes slapen het nog is tot het kerstmis is. De aftelkalender kan voor alle feestdagen worden gebruikt. Op het bovenste blokjes staat naast de kerstboom, ook een mijter, een cadeautje (verjaardag) en een smiley (voor een speciale gebeurtenis). De aftelkalender is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, de opdruk is mogelijk in verschillende kleuren.

aftelkalender kerst

Houten blokken XMAS
Leuk om je huis mee in kerstsfeer te brengen: houten blokken met de tekst Xmas, Zet ze naast de kaarsjes, in een buffetkast of waar dan ook.
Liever een andere tekst op de blokken? Neem gerust contact op!

houten blokken kerst

 

Raamstickers
Breng je huis in kerstsfeer met deze leuke raamstickers. De stickers zijn heel makkelijk op het raam te plakken. Een setje bestaat uit vier huisjes, een kerstboom, twee lantaarnpalen, een auto met een kerstboom op het dak, de maan, sterren en de tekst Fijne feestdagen. De stickers zijn verkrijgbaar in zwart en wit . Je plakt de huisjes aan de binnenkant van het raam. Je ontvangt de huisjes en de aanvullingen als losse stickers, dus je kunt ze precies zo plakken als je zelf wil.
Heb je de huisjes al hangen? Dan kun je de aanvulling voor kerst bestellen.

raamsticker aanvulling kerst

Kaarsjes kerst
Natuurlijk mogen kaarsjes tijdens deze decembermaand niet ontbreken. We hebben houders voor waxinelichtjes met verschillende afbeeldingen in kerstsfeer in de shop. Een setje met een afbeelding van een kerstboom, sneeuwpop en een sneeuwvlok of een setje met afbeeldingen van een ster, een rendier en een kerstboom.

kerstkaarsjes-drie kerstkaarsjes-drie-2

Kerstballen pimpen met stickers
Heb je nog kerstballen liggen, maar vind je ze een niet meer zo mooi? Geen nood, met deze stickers geef je je effen kerstballen in een handomdraai een nieuwe look. Deze stickers plak je naar eigen inzicht op de kerstballen en je kerstballen zijn weer helemaal hip.

Op een stickervel (10 x 15 centimeter) vind je kerstbomen, sterren (groot en klein), sneeuwvlokken, rendieren en twee keer het woord Xmas. De stickers kun je op elke gladde kerstbal plakken, op kerstballen met een structuur blijven de stickers niet goed zitten. De stickers zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Een velletje stickers kost € 2,95

kerstbalstickerskerstballen met stickers

Een naam op de kerstbal
Slinger Merry XMas
Leuk om je huis mee te versieren: een zwarte slinger van karton met de tekst Merry Xmas. De slinger is ongeveer 80 centimeter lang. Aan de beide uiteinden van de slinger zit een gaatje zodat je er makkelijk een touwtje doorheen kan doen om de slinger op te hangen. De slinger kost € 6.95. Wil je liever een andere tekst? Dat kan uiteraard. Neem gerust contact op!

Slinger Merry-xmas vrij

 

T-shirt en rompertjes kerst
Natuurlijk kan ik ook een leuk kerst-t-shirt voor je maken. Heb je een idee voor iets dat je op een t-shirt wil? Mail me dan gerust, ik kan het vast voor je maken!

Je vindt alle kerstproducten natuurlijk in de shop.

rompertje met naam en stropdas