Februari nadert, tijd om op zoek te gaan naar leuke cadeautjes voor Valentijn. Hoewel ik niet van dat hele commerciële houd, vind ik het leuk om mijn man met iets kleins en liefs te verrassen. Niet persé iets groots en/of duurs, maar juist iets persoonlijks.  Behalve mijn man verras ik vaak altijd mijn beste vriendinnen met leuke cadeautjes voor Valentijn.

Voorbeelden van leuke cadeautjes voor Valentijn

Weet je nog niet wat je moet geven of sturen en ben je op zoek naar ideeën voor leuke cadeautjes voor Valentijn? Dan kan ik je denk ik wel verder helpen. Bij Van Kootje heb ik een speciale pagina ingericht voor Valentijn. Daar staat van alles om je man, vriend, stille liefde of wie dan ook te verrassen met Valentijnsdag. Hieronder laat ik je al een paar leuke cadeautjes zien.

Kaarsjes

Kaarsjes doen het natuurlijk altijd goed op Valentijnsdag (en niet alleen dan). We hebben twee leuke kaarsjes in de shop staan met het thema Valentijn. Leuk om op tafel te zetten tijdens een romantisch diner voor twee.

kaarsjes Valentijn 

Slingers

Stuur jouw man, vriend of stille liefde in plaats van een kaart eens een slinger met hartjes of een slinger met de tekst Love. Op de achterkant van het slingertje kun je makkelijk jouw boodschap kwijt.   Deze slinger kun je natuurlijk ook ophangen om de ander bij thuiskomst te verrassen. Ook leuk: een slinger met jullie beide namen en een hartje tussen jullie namen. Interesse? Mail gerust!

 

Slinger Love vrijSlinger hartjes

 

Doosje liefde

Dit vind ik zelf een van de leukste cadeautjes voor Valentijn: een doosje liefde. Het is een doosje met daarop een mooie afbeelding, in het doosje zitten hartjes-snoepjes. Stop een lief briefje bij de snoepjes in het doosje, en je hebt een heel leuk Valentijnscadeautje. Maar je kunt er natuurlijk ook een mooi sieraad in doen (hint…). Er zijn verschillende doosjes verkrijgbaar, onder een doosje met de tekst liefs en een doosje met de tekst Love.

Doosje liefdedoosje liefs Doosje liefde1

Valentijnskaarten

We hebben verschillende kaarten in de shop om jouw grote liefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Denk eens aan een houten kaart, net weer iets meer speciaal dan een gewone kaart. Je vindt alle kaarten met het thema Liefde/Valentijn uiteraard in de shop.

We hebben verschillende kaarten in de shop om jouw grote liefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Denk eens aan een houten kaart, net weer iets meer speciaal dan een gewone kaart. Of een mooie zwart-wit kaart met een lieve tekst. Je vindt alle kaarten met het thema Liefde/Valentijn uiteraard in de shop.

Houten kaart hart vrij Houten kaart tekstwolk hartje vrijHouten kaart zeepaardjes vrijkaart zoenkaart smakkaart liefskaart kus

Heb je iets kunnen vinden tussen deze leuke cadeautjes voor Valentijn? Of zocht je net even iets anders om je geliefde te verrassen? Stuur me dan een mailtje, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.