Ook deze zomer gaan we weer lekker op vakantie. Naar Frankrijk, heerlijk. Dat betekent wel dat we een behoorlijke tijd in de auto zitten. Ik zorg ervoor dat de kinderen zich prima kunnen vermaken op de achterbank. Alledrie een tas voor dingen voor onderweg: iets te lezen, iets te spelen, iets te maken en natuurlijk ook iets lekkers. Een van de favoriete dingen van onze tweeling is de autobingo.  Om ervoor te zorgen dat ze deze vaker kunnen gebruiken, heb ik deze herbruikbaar gemaakt.

Plezier met de herbruikbare autobingo

De herbruikbare autobingo is een gelamineerde kaart met daarop dingen die je onderweg kunt zien. Denk aan een vliegtuig, een molen, een caravan en nog veel meer. Met een whiteboard-marker kunnen de kinderen afstrepen wat ze gezien hebben. Je kunt afspreken dat de kinderen bij een vol rijtje of een volle kaart iets lekkers krijgen. Als iedereen de kaart vol heeft, wis je alles weer uit. Dit kan heel simpel met een keukendoekje of een billendoekje. Zo kun je het gelijk nog een keer spelen of je doet het spel nog eens op de terugweg. Handig toch?
De autobingo is natuurlijk ook leuk tijdens een trein- of busreis of tijdens een dagtocht.

Stuur je de autobingo op of hou je m zelf?

De herbruikbare autobingo vind je uiteraard in de shop. Ik heb deze in twee varianten: één als gewone kaart die ook erg leuk is om op te sturen naar iemand die op vakantie gaat. Je kunt op de achterkant van de kaart een leuk bericht schrijven. En dan heb ik de herbruikbare autobingo die je iedere keer als je op reis gaat, kunt gebruiken. Denk je er wel aan om whiteboard markers te kopen?

Fijne vakantie!

herbruikbare autobingo