Eventjes dicht…. De webshop is een tijdje dicht omdat ik geopereerd word. Ik ben niet ziek, maar mijn vader wel. Ik doneer een deel van mijn lever aan hem in de hoop dat hij nog heel wat jaartjes van het leven kan genieten, samen met ons allemaal. Spannend? Absoluut. Maar tegelijkertijd ook heel bijzonder om dit voor mijn vader te kunnen doen. 

Na de operatie heb ik tijd nodig om te herstellen. Hoe lang dat duurt? Dat is lastig te zeggen, ik hoop dat ik na enkele weken weer rustig kan starten met datgene wat ik het liefst doe. Zodra ik weer aan de slag kan, zal de webshop de digitale deuren weer openen. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. 

De shop blijft open tot en met vrijdag 5 mei. Bestel je uiterlijk 5 mei, dan gaat je bestelling nog mee. Op zoek naar leuke juffencadeautjes? Bestel ze dan nu! https://www.vankootje.nl