Vind je het iedere keer weer een uitdaging om een leuke traktatie voor je kind te bedenken, denk dan eens aan een traktatie met naam. Je hebt dan gegarandeerd iets wat leuk, origineel en gezond is. Dat laatste is vaak een terechte eis van school als je het mij vraagt. Daarnaast moet je kind het natuurlijk ook leuk vinden om te trakteren. Ik deel graag met je welke traktaties ik de afgelopen verjaardagen heb gemaakt.

Eenvoudige traktatie met naam

Toen mijn zoon zes werd maakte ik een sticker die ik op een papieren broodzak (gewoon te koop in de supermarkt) plakte. In de zak stopte ik een roze koek met smarties, dat is namelijk zijn lievelings. Deze traktatie met naam is eigenlijk heel simpel, maar wel leuk aangekleed. Oké, het is niet de meest gezonde traktatie, maar af en toe mag het toch wel iets minder gezonds zijn?

traktatie Mees

Notitieboekje met naam en pen met naam

Mijn dochter zit in groep 3 en is helemaal gek van lezen en schrijven. Ze wilde dan ook een notitieboekje en een pen trakteren. Hartstikke leuk. Maar een gewoon notitieboekje vond ik wat saai en dus ging ik aan de slag. Ieder kind uit de klas kreeg een notitieboekje met zijn of haar naam. En natuurlijk kregen de juffen er ook één. Je vindt de notitieboekjes met naam en de pen met naam in de shop. Kijk maar op de speciale pagina als je deze of een andere traktatie met naam zoekt.

traktatie Saar

Met naam is altijd origineel

Een traktatie met naam is altijd een goed idee. Het is namelijk heel persoonlijk en origineel. Een andere leuke traktatie met naam is een bellenblaas (zeker leuk als je kind zijn of haar verjaardag in de zomer viert). En wat dacht je van een beker met naam? Stop er iets lekkers in en je hebt een heel persoonlijke traktatie. Vind je dit teveel van het goede voor een traktatie? Het is ook heel leuk als bedankje bij een kinderfeestje.

Bij van Kootje vind je nog veel meer als je een traktatie met naam zoekt: een boekenlegger met naam, een sleutelhanger met naam, een marker met naam, een pen met naam of een traktatiezakje met naam waar je iets lekkers of leuks in stopt. Bekijk ze allemaal op de speciale pagina voor de traktatie met naam. Had je al iets in gedachte, maar kun je het niet vinden? Stuur mij dan een mailtje, wie weet kan ik het maken.

notitieboek-drie drinkbeker-mees drinkbeker-lizzy Bellenblaas meisje vrij Bellenblaas jongen vrij

boekenlegger met naamsleutelhanger met naammarkeerstift met naam

pen met naam