Wat geniet ik altijd van deze Sinterklaastijd. Het huis gezellig maken, de kinderen die verlanglijstjes maken, de spanning op de gezichtjes bij de kinderen, het aftellen naar Pakjesavond en natuurlijk het schoen zetten. Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke, originele schoencadeautjes? In deze blog vind je een overzicht van leuke, persoonlijke schoencadeautjes bij van Kootje.

Schrijfwaren met naam

Hoe leuk is het als je kind een cadeautje krijgt waar zijn of haar naam op staat? Heel leuk natuurlijk! Wat dacht je van een pen met naam of een markeerstift met een naam. Maak het schoencadeautje helemaal af met een notitieboekje met naam erbij. Deze boekjes zijn van een goede kwaliteit en zijn leuk om te geven. Ook een etui met naam past hier prima bij. Mijn kinderen gebruiken deze schrijfwaren met naam op school, dat valt ook bij de andere kinderen erg in de smaak.

pen met naammarkeerstiften met naam

notitieboekje met naametui met naam

Nog meer leuks met de naam erop

Voor kinderen die van lezen houden, is een vilten boekenlegger met naam een perfect. Helemaal leuk in combinatie met hun favoriete boek op Pakjesavond.

Nog meer leuke schoencadeautjes zijn een armbandje met naam of de sleutelhangers met naam: met kralen, van hout en van vilt.

boekenlegger met naamsleutelhanger met naam

Om te spelen

Ook vind je in de shop leuke spulletjes – met naam uiteraard – om mee te spelen. Zoals een knikkerzak met naam, weer helemaal terug van weg geweest. Behalve knikkers kunnen er ook Lego-poppetjes, kralen en andere schatten in bewaard worden. Of de andere klassiekers, de jojo en het spelletje Boter, kaas en eieren.

Zoals je ziet, zijn er genoeg originele schoencadeautjes om de komende Sinterklaas-tijd de schoentjes te vullen. En wil je de kinderen houvast geven op welke dagen ze hun schoen mogen zetten? Download dan mijn gratis aftelkalender Sinterklaas. Kleur de vakjes van de dagen waarop je kind zijn of haar schoen mag zetten, ideaal!

knikkerzak met naamAftelkalender Sinterklaas met stickers