Nog een paar weken en dan is het zover: zomervakantie. De periode waarin veel van ons op vakantie gaan. Wij gaan in de laatste weken van de vakantie naar Frankrijk, lang in de auto dus. Voor de kinderen valt dat niet altijd mee en dus nemen wij altijd een aantal dingen mee dat ze onderweg kunnen doen. Natuurlijk mogen ze een filmpje kijken op de tablet, maar dat hoeft niet de hele weg. Dit spelletje is ideaal voor onderweg op de achterbank: boter, kaas en eieren.
Niet alleen leuk om te spelen onderweg naar het vakantieadres, maar zeker ook tijdens de vakantie. Bijvoorbeeld in een restaurant, aan het zwembad, na het eten of waar of wanneer dan ook. Het spelletje wordt extra leuk als de kinderen het spel spelen met dingen die ze op vakantie vinden, zoals schelpen en steentjes.
In het zakje (verkrijgbaar in zwart en zandkleurig) zitten tien steentjes, in twee verschillende kleuren. Op het zakje staat het speelveld. Het zakje is goed afsluitbaar, dus je raakt de steentjes niet kwijt. Een ideaal spelletje voor onderweg dus!

Je vindt het spelletje Boter, kaas en eieren voor 4.95 in de shop.

tic-tac-toe zakje-boter-kaas-en-eieren