Als je zwanger bent, wil je het nieuws natuurlijk van de daken schreeuwen. Je kunt het natuurlijk gewoon vertellen bij een kopje koffie als je bij de toekomstige opa’s, oma’s, ooms en tantes bent. Maar zwanger zijn, is iets geweldigs en dat wil je natuurlijk ook op een speciale manier vertellen. Wat is nu een leuke manier om te vertellen dat je zwanger bent? Het gebruiken van onze zwanger-slinger is een goed idee!

Hoe gebruik je de slinger om te vertellen dat je zwanger bent?

Met de slinger kun je op een originele manier vertellen dat je zwanger bent. De slinger is één van de populairste producten in de shop en is dan ook al vaak gebruikt om een zwangerschap aan te kondigen, erg tof! Je vindt de zwanger-slinger in de shop bij de slingers.

Zo hoorden we van iemand die samen met haar man de slinger in de hand hield en daar een foto van maakte. Deze foto heeft ze afgedrukt en aan haar familie gegeven. Superleuk! Daarna kun je de foto natuurlijk op Facebook of Instagram posten. Ook heeft een klant een foto gemaakt van de aanstaande papa en mama, de hond en de slinger erbij. Ook erg leuk.
Je kunt de slinger ook op een prominente plek in je woonkamer hangen als de aanstaande opa’s en oma’s op de koffie komen. Kijken hoe snel ze de slinger zien hangen en hoe snel ze het doorhebben.

Met de post

Behalve dat je de zwanger-slinger zelf gebruikt, kun je deze ook naar aanstaande ouders sturen om ze te feliciteren met het fantastische nieuws. Het is altijd leuk om post te krijgen en deze slinger is natuurlijk wel heel speciaal om te krijgen.

Dus wil je je zwangerschap op een originele manier aankondigen? Bestel je zwanger-slinger dan snel op de pagina met slingers. Heb je nog speciale wensen, ga je een bijvoorbeeld een gender reveal party organiseren en wil je de slinger in roze of blauw? Stuur me gerust een mailtje, en laat me je wensen weten.

slinger zwangerslinger zwanger