Nog niet zo lang geleden kreeg ik een heel toffe opdracht. Judith van iKnutsel (houden je kinderen van knutselen, dan is deze site zeker een bezoekje waard!) wilde graag haar bakfiets pimpen. En daar had ze wel iets heel leuks voor bedacht. Ze wilde haar logo aan beide kanten op de bakfiets. Maar dat niet alleen, ze wilde haar bakfiets verder versieren met tekeningen van haar kinderen. Judith nam contact met mij op om te kijken of ik hier iets in kon betekenen. Dat kon ik zeker, wat een leuke opdracht!

Bakfietsstickers van tekeningen

Ik heb voor Judith haar logo op een sticker gemaakt. Twee grote stickers zodat het logo aan beide kanten van de bakfiets goed te zien is. Ik heb Judith gevraagd de mooiste, leukste en meeste bijzondere tekeningen van haar kinderen in te scannen. Van deze leuke tekeningen – van poppetjes tot een krokodil en van een helikopter tot vlinders – heb ik stickers gemaakt. Judith heeft op de bruine bakfiets een witte folie aangebracht en daar de stickers op geplakt. Haar logo in het midden en daarom heen de vrolijke tekeningen van haar kinderen.
Inmiddels tourt Judith met haar gepimpte bakfiets door Eindhoven. Ben je in Eindhoven en zie je haar rijden? Zwaai dan even naar haar, vindt ze vast leuk!

Wil je ook leuke stickers? Van tekeningen van je kinderen, een logo of wat dat ook? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

bakfietsstickers2     bakfietsstickers6

bakfietsstickers3  bakfietsstickers5 bakfietsstickers