Het is alweer bijna Valentijn. Weet jij al waarmee je je lief gaat verrassen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik Valentijn wel erg commercieel vind, maar het is altijd leuk als je je vriend of man met iets kleins te verrassen. En ook leuk is het om je vriendinnen met Valentijn te verrassen. Ik zet de leukste cadeautjes voor Valentijn op een rij.

Doosje liefs

Dit vind ik zelf een van de leukste cadeautjes voor Valentijn: een doosje liefs. Een mooi zilverkleurig doosje met daarop een lieve tekst of afbeelding. Het doosje kun je laten vullen met hartjessnoepjes. Stop een lief briefje bij de snoepjes in het doosje, en je hebt een heel leuk Valentijnscadeautje. Maar je kunt er natuurlijk ook een mooi sieraad in doen (hint…). Er zijn verschillende doosjes verkrijgbaar, onder een doosje met de tekst liefs en een doosje met de tekst Love.
Bekijk hier alle doosjes met liefs.

Doosje liefdedoosje liefs Doosje liefde1

Flessenpost

Het is ook heel leuk om jouw Valentijn te verrassen met ouderwetse flessenpost. De flessenpost past gewoon door de brievenbus en hoeft zelfs niet in een envelop. Je kunt het adresetiket heel makkelijk op het flesje plakken. Leuke verrassing op de deurmat toch?

Kaarsjes

Kaarsjes doen het natuurlijk altijd goed op Valentijnsdag (en niet alleen dan). We hebben twee leuke kaarsjes in de shop staan met het thema Valentijn. Leuk om op tafel te zetten tijdens een romantisch diner voor twee.

kaarsjes Valentijn 

Slingers

Stuur jouw man, vriend of stille liefde in plaats van een kaart eens een slinger met hartjes of een slinger met de tekst Love. Op de achterkant van het slingertje kun je makkelijk jouw boodschap kwijt.   Deze slinger kun je natuurlijk ook ophangen om de ander bij thuiskomst te verrassen. Ook leuk: een slinger met jullie beide namen en een hartje tussen jullie namen. Interesse? Mail gerust!

Slinger Love vrijSlinger hartjes

Valentijnskaarten

We hebben verschillende kaarten in de shop om jouw grote liefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Denk eens aan een houten kaart, net weer iets meer speciaal dan een gewone kaart. Je vindt alle kaarten met het thema Liefde/Valentijn uiteraard in de shop.

We hebben verschillende kaarten in de shop om jouw grote liefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Denk eens aan een houten kaart, net weer iets meer speciaal dan een gewone kaart. Of een mooie zwart-wit kaart met een lieve tekst. Je vindt alle kaarten met het thema Liefde/Valentijn uiteraard in de shop.

Houten kaart hart vrij Houten kaart tekstwolk hartje vrijHouten kaart zeepaardjes vrijkaart zoenkaart smakkaart liefskaart kus

Alle Valentijn-cadeautjes vind je in de shop. Heb je iets kunnen vinden tussen deze leuke cadeautjes voor Valentijn? Of zocht je net even iets anders om je geliefde te verrassen? Stuur me dan een mailtje, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.