Ben je op zoek naar een leuke afscheidstraktatie? Traktatie voor het afscheid van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of de klas bijvoorbeeld? Denk dan eens een traktatie in het thema Ik fladder er vandoor, met een vlinder natuurlijk.

In de shop vind je traktatiestickers met de tekst Ik fladder en vandoor en de naam van je kindje. Deze stickers zijn ideaal om te gebruiken voor je afscheidstraktatie; plak de stickers bijvoorbeeld op (het zakje van) je traktatie. Het is ook mogelijk om ronde gekleurde labels bij de traktatie te bestellen. Plak de stickers op de labels en hang ze aan je traktatie. In de labels zit een gaatje, touwtje erdoor en klaar. Op een vel zitten 24 stickers, de stickers hebben een diameter van 4 centimeter.

Traktatiekaartje

De traktatiekaartjes met de tekst Ik fladder er vandoor! zijn ook leuk om te gebruiken voor een afscheidstraktatie. Het traktatiekaartje heeft een afmeting van 10 bij 10 centimeter en is gedrukt op dik karton.

Wil je een kant en klare afscheidstraktatie? Ook die vind je in de shop: deze traktatie bestaat uit een traktatiekaartje met de tekst Ik fladder er vandoor en een zakje vlindermengsel-bloemenzaden. Het kaartje en de zaden zitten in een transparant zakje.  We zetten een tekst naar wens op de achterkant van het kaartje (handgeschreven). 

Combineer deze traktatie met een gepersonaliseerde traktatiesticker, het maakt je traktatie helemaal af.