Het halen van een zwemdiploma is natuurlijk een mijlpaal die gevierd mag worden! Met een cadeautje of een leuke kaart bijvoorbeeld. In deze blog vind je ideeën voor een leuk cadeautje of een leuke kaart om iemand te feliciteren met het behalen van een zwemdiploma.

Eendje in een glazen potje

Een origineel cadeautje: een glazen potje met daarin water, een rubberen eendje en geld. Heel simpel, maar zo ontzettend leuk!

Wat heb je nodig?

  • een glazen potje, bijvoorbeeld van Action of Xenos
  • een rubberen eendje
  • kleingeld
  • water

Hoe je het cadeautje maakt, behoeft eigenlijk geen uitleg. Zo simpel is het. Maak een er een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap aan vast en je hebt een hartstikke leuk cadeautje om te geven als iemand zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald.

cadeautje zwemdiploma

Kaart Hoera je hebt je zwemdiploma

Een kaartje sturen is altijd een goed idee, en dit kaartje past natuurlijk helemaal. Op het kaartje staat de tekst Hoera, je hebt je zwemdiploma. Zet een leuke tekst op de achterkant van de kaart en versturen maar!

kaart zwemdiploma

Sticker Hoera Je zwemdiploma

Deze sticker is heel toepasselijk om op het door jou gekozen cadeautje te plakken. Op de sticker staat de tekst Hoera Je zwemdiploma, met daarbij een visje. Kies een leuk gekleurd cadeaupapiertje en plak de sticker er op.

Het is ook leuk om de sticker op een label te plakken en aan een cadeautje te hangen.

Sticker zwemdiploma

Kaart vis

Een kaart in de vorm van een vis is heel toepasselijk om iemand te feliciteren met het zwemdiploma. De vis is verkrijgbaar in verschillende kleuren: geel, oranje, blauw en groen.

Kaart zwemdiploma